Danas slavimo 4. rođendan !!!

SVI

Danas slavimo 4. rođendan 
Ronilački Klub Split osnovan je 01.04.2015. godine a do tada djelovali smo kao apnea sekcija u jednom od najstarijih klubova u RH – KŠR Split. Bilo nas je samo 3-4 (Vedrana Vidovic Tomo Vrdoljak Veljano Zanki …) u sekciji i nije bilo lako odlučiti se preuzeti toliku odgovornost jer smo još bili aktivni natjecatelji , teško je More  zamjeniti papirušinama . Danas, 4 godine kasnije imamo respektabilni klub , (prvaci RH 2018) vrhunske natjecatelje  i vrhunske ljude  koji marljivo rade i treniraju pod budnim okom našeg trenera Damir Petric . Dosljedni smo u onoj prvotnoj ideji: da je na prvom mjestu prijateljstvo i zajedništvo a tek onda ambicije i rezultati!!!
Hvala svima koji su nam pomogli kada je bilo najteže; našem bratskom klubu Sailing club Split  , SDŽ, HEP-u, Fractalu , djelatnicima na bazenima Poljud, … hvala još jednom ljudi !!! Veliko hvala i našim caricama u računovodstvu Kristini i Ivanki .
I za kraj, najviše bi zahvalila našem sportskom menađeru, direktoru, katici za sve , alfi i omegi u klubu Tomo Vrdoljak  !!!!
Hvala svima, 4 godine su proletile u trenu…
RK Split – to smo mi !!!!
————-
Vedrana