Guinnessov svjetski rekord u ronjenju na dah

Dana 30.06.2024. u 17:30 u Marini Kaštela, održat će se Guinnessov svjetski rekord u ronjenju na dah. Naš član kluba, Boris Milošić, pokušat će oboriti trenutni svjetski rekord od 107 metara za najduži podvodni hod na jedan udah.

Ovo nije prvi put, jer je već 2020. godine, na početku pandemije, postavio svjetski rekord s tadašnjom udaljenošću od 96 metara. To je događaj koji je privukao pažnju diljem svijeta bez velikog medijskog ulaganja. Sada pokušava ponovno, ovaj put s profesionalnim marketinškim i produkcijskim timom kako bi iskoristio puni marketinški potencijal. Za navedeni događaj traže se sponzori kako bi se mogli pokriti troškovi (marketing, produkcija, spašavatelje, suce, catering na licu mjesta). Logotipi sponzora bit će prikazani tijekom događaja uživo i na velikim LCD ekranima. Veliki sponzori također imaju mogućnost postavljanja svog logotipa pod vodom u bazenu na zid ili čak na odijelo.Sponzori su zamoljeni da svoju financijsku podršku uplate na sljedeći račun ronilačkog kluba “RK Split”:

Svrha uplate: Donacija

Ime: RK SPLIT IBAN: HR0523600001102494520

Sponzorski paketi se nalaze na sljedećoj stranici.

Za svaku uplatu šaljemo zahvalnicu, kojom donaciju možete knjigovodstveno opravdati.Hvala vam na sudjelovanju i veselimo se vašem dolasku 30.06 u 17:30 na bazenu Marina Kaštela!